Много, много далече сме от ротацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ

...
Много, много далече сме от ротацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Много далече сме от ротацията

Много, доста надалеч сме от ротацията. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

Той описа, че няма лидерски срещи от много време и изясни, че са ги отдалечили от ротацията " многого приказки от сътрудниците, които не стопират всеки ден. Чертаят червени линии и изясняват какъв брой са хубави ".

Решението ня решението е каквото се схванат Денков и Габриел. Нашите депутати не са пионки, с цел да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че би трябвало да гласуваме, ще гласуваме, добави водачът на ГЕРБ.

Според него датата 6 март не е наложителна,.ротацията можело да е на 10 или 15 март да вземем за пример. А запитан за това, че Денков изрично е споделил, че.ротацията е на 6 март и тогава подава оставка, сподели: А какво ще стане, в случай че не му я гласуваме?

Запитан дали въпреки всичко има евентуална дата за ротацията, Борисов отговори: Около 6 март.

Днес Денков и Габриел са дружно в Мюнхен и ще употребяват времето да си приказват. Правят си разбори, изслушват министри. Ние не участваме в това, отсече Борисов. 

Една некоалиция,сглобкаа, както желаете я наричайте, изисква доста високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил поддръжката, разумно е по значими въпроси да информираш тази партия. Това не е направено, изясни още водачът на ГЕРБ. Въобще не разясня дали е вярно. Но една такава система работи по този метод, добави.той.

Ако Габриел и Денков намерят излаз от обстановката, ще подкрепим. Ако някой си мисли, че с 30 депутата ще извива ръцете на 69, това няма да се случи, безапелационен бе Борисов. 

Аз нищо не.настоявам, сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Нищо не се прави и строи, цялостен застой във.всимко, единствено едни розови изречения, а като виждам по малкия екран - скандал след скандал, сподели още Борисов. И добави, че е дал позкрепа в името на положителното на страната. Аз съм човек оптимист, може и да се научат в миналото, добави той.

Зацелязвам застрашителен приалятелски огън по Асен Василев от неговите хора.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР